Cool vierkant Klokje

Te gek vierkant LED tafelklokje in hout-look, met vele opties. In deze video zie je hoe hij er van dichtbij uit ziet, en wat hij allemaal kan.
Ik heb dit coole klokje hier gekocht

– Werkt op USB-kabel of 4xAAA batterijen
– 24 or 12 uurs tijdweergave
– Geeft Temperatuur weer in Celsius or Fahrenheit
– Je kan 3 alarmen instellen
– 2 displaymodes: Alleen Tijd, of Tijd + Thermometer
– Stel het display in om na 10 seconden uit te vallen
– Activeer het display weer met wat geluid

Ik hoop dat deze video wat twijfels wegneemt die ik zelf had voordat ik dat moderne klokje ging kopen, over de functies en het design. Ik gebruik hem op de slaapkamer, het sterke lampje doet het ook goed als nachtlampje :)

2 gedachten over “Cool vierkant Klokje”

 1. Graag handleiding van cool vierkant klokje. Dit is helaas kwijt geraakt.
  Alvast bedankt .
  Met vriendelijke groet,
  Gerd Bergmans

  1. Die heb ik helaas ook niet meer, maar ik zal je een foto sturen waar hij redelijk leesbaar op staat. Maar volgens mij is het moeilijker om dat halve Engels dat erop staat te ontcijferen, dan zelf uit te vogelen hoe hij werkt ;)
   Er zijn 3 knoppen. De ‘set’ druk je eerst een paar tellen in om het menu te openen, en dan druk je er herhaaldelijk op om steeds de volgende stap te selecteren in het menu, en de ‘up’ en ‘down’ gebruik je om het geselecteerde te veranderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Coole Gadgets & Leuk Spul